Anglisht-Shqip

Reklama
Reklama
Reklama
Perkthime ne Anglisht Shqip dhe anasjelltas.
Vendosni frazen ose fjalen qe deshironi te perktheni ne kutizen e meposhtme, zgjidhni llojin e perkthimit dhe klikoni mi Perkthe.


Perkthe nga gjuha: Perkthe ne gjuhen: